Sivut

Lukijat

12.1.2013

vauvahörhelöä

Kummitädin tyttären tyttären ristiäiset tulossa ja siinäpä oiva syy tehdä vauvakortti, :). Varsinainen väkräyksen huippu siitä tulikin, on kaikkea ja paljon, hih. Luonnoksen nappasin Sketch Saturdayn uunituoreen mallin mukaan.

Sprayasin ja empossasin ja liimailin ja asettelin, äh nyt huomaan, että pari ruusunlehteä jäi vielä laittamatta - no lisään ennen postiin viemistä. Jalanjäljet ja teksti on embossattu kultajauheella, joten osallistun myös The ABC -haasteeseen, jossa mennään e:ssä niinkuin embossaus.

Our Creative Corner kyselee Shabby chic -tyylin perään, käsite on vieläkin minulle aika outo, mutta passaisikohan tämä siihenkin?

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. An adorable image for a baby card! Lovely embossing and perfect little flowers! Thank you for playing along with us at Sketch Saturday this week! Hugs, Lesley

  VastaaPoista
 2. Beautiful card, thanks for joining in the fun at ABC,

  Liz x

  VastaaPoista
 3. This is such a beautiful card. Love the pretty layout and gorgeous embellishments. Thank you for joining Our Creative Corner this week... :)

  VastaaPoista
 4. I just love how you added the little touches of shabby chic detail to your card. And the baby theme is just precious.
  thank you for playing along with us @ OCC.

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.