Sivut

Lukijat

22.1.2013

Samat materiaalit, MEGA, 2/8

Eemeliken MEGArinkulan toisella lähetyssijalla olin minä itse, ja aiheena "Onnea Uuteen Kotiin". Tälläistä sujautin kuoreen:

Jokunen paperi (kuviolliset kaksipuoleisia), aiheeseen passaava kuva + teksti ja tilpehööriä. Isoja nappeja lähti maailmalle eriväreissä, koskapa 10 kpl pussukassa oli vain 2 samanväristä... myös klemmareissa oli eri värityksiä, mutta muuten kaikille lähti aikas lailla samat ainekset.

Ja koskapa tykkään valmiin luonnoksen perusteella kasailla, tähän nappasin tämän viikon Willow Sketchien kaavan (aiheenä söpö, ja onhan nuo pörröturkit söpöjäkin):

Kuvan värittelin Promarkkereilla ja nauhan päät poltin rispaantumisen ehkäisemiseksi, :). Aikas värikäs kokonaisuus... Muiden rinkiläisten blogeihin pääsee tekstin alussa olevasta Eemelikelinkistä.

Ensi viikolla Megaillaan sitten jälleen - ja aihe on taasen uusi, :)

6 kommenttia:

 1. Reippaan näköistä muuttoa! Olet kyllä taitava tuossa taivaan tekemisessä -ja muutenkin. :) Kiitos, kun osallistuit taas Willow Sketchie haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteä muuttokuorma kortti!

  VastaaPoista
 3. Todella hauska hyvänmielen kortti :)

  VastaaPoista
 4. lovely card with a cute stamp....thanks for sharing with Willow Sketchie!
  xxx Margreet

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista materiaaleista :) Hienosti sait korttiisi mahdutettua aineksia, mulla jäi vähän liikaakin tavarata yli..

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti, varsinkin leimakuva. Kenenköhän valmistajan leima on?

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.