Sivut

Lukijat

12.1.2013

Samat materiaalit Apriksen rinki, ystävänpäivä 2/4

Tällä viikolla ystävänpäiväringissä tuikkasin minä kuoret matkaan Tankulle, Aprikselle ja Nonnille. Aprikselta tuli niin rakkauden punaista, että ajattelin laittaa sitten sinistä, ettei ihan samanmoiset tule peräjälkeen.


Toisen suklaaboxin alareuna ei leimautunut MILLÄÄN! Toivottavasti askartelusisaret eivät saa asiasta sätkyä, itse vetäsin kulman sitten ihan tussilla...
Luonnoksen nappasin Willow Sketchie Challengestä, aihe ei nyt oikein tähän täsmännyt, mutta onneksi heillä saa valita, :), käyttääkö aihetta vai luonnosta vai molempia.

Kuva on niin iso, että aloin kärsimään vakavaa tilanpuutetta ja tästä kärismyksestä seurasi sitten karsiminen; kun ei mahu niin ei mahu. Stanssatun sydänneliön suunnittelin laittavani kortin sisäaukeamalle, mutta sain sen sitten möhnättyä liimalla askarteluhuumassani. Joten käyttämättä jäi sekin.Saapa nähdä mitä muut näistä taituroivat, :)

5 kommenttia:

 1. Nämä on aivan ihanat materiaalit, etenkin paperit, upeita!! Hienosti olet kerrostanut papereita ja värittänyt kuvan -kiva kun osallistuit Willow Sketchie-haasteeseenkin!

  VastaaPoista
 2. Gorgeous I love this xx Thanks for joining in at WIllow Sketchie x

  VastaaPoista
 3. Lovely card with fab colouring....thanks for sharing with Willow Sketchie!
  xxx Margreet

  VastaaPoista
 4. Kiitokset tosi kivoista materiaaleista.
  Korttisi on tosi kaunis ja aivan huippu väritys kuvassa. Kiva sommittelu.

  VastaaPoista
 5. Beautiful card, the image is lovely, so cute :) Thanks for joining us at the Willow Sketchie Challenge this week, Carol :)

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.