Sivut

Lukijat

23.11.2013

Opiskelemaan lähtevälle

Työkaverini on ollut työpaikassani jo toistakymmentä vuotta. Nyt hän päätti lähteä opiskelemaan ja irtisanoi itsensä. Rohkea veto näinä aikoina. Ihanaa kylläkin, että ihmisellä on rohkeutta ja mahdollisuus toteuttaa unelmiaan. Tälläisen kortin opiskelemaan lähtevälle (miehelle) tein:

Leimasin Finstamperin palloja kahdella eri musteella ja teksti on Timpan, ja vähän paljettinauhaa ja paljetteja, sillä myös tällä osallistun Stamplorationsin haasteeseen - palkinto maistuisi kyllä, synttäritkin tulossa, :).  Fussy and Fancy (vaikkei tämä nyt kovin fancy taida olla - mieskortti...) haastaa ruskeaan ja kermaan ja aika likellähän nuo värit ovat.

Rentouttavaa lauantaiehtoota kaikille!

3 kommenttia:

 1. Fabulous male card, Love the design & colours... I wish him well in the future.....Thank you for joining us at Fussy & Fancy Challenge.... Hugs May x x x

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti, upeaa leimailujälkeä ja hienot värit. Kiitos kun osallistuit kuukausihaasteeseemme Stamplorations - blogissa!

  VastaaPoista
 3. This is a very nice masculine card -- I'm loving all the brown and tan colors! Thanks again for joining us at STAMPlorations and responding to our DT call. Good luck!

  ~Shery

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.