Sivut

Lukijat

19.11.2013

Digi Sketch Challenge, uusi haaste + DT haku

Taas hurahti pariviikkoinen ja eilen pyörähti uusi Digi Sketch Challenge, teemana "paper piecing", joka minusta suomennettuna on tekniikka "pukeminen". Leimataan kuviopaperille myös ja leikataan ja liimataan leimakuvan päälle. Ja jos pukeminen ei inspiroi, niin osallistuahan voi myös luonnoksen kautta, josta kovasti tykkää tässä haasteessa; riittävän simppeli ja antaa vapauden sippistellä, :)

Hyvä luonnos toteuttaa - eikö? Ja kuva ei tarvitse olla digi, :), haasteen nimessä on Digi kun luonnos on diginä... eikun vaan mukaan siis, :)
Ihastuttavana sponsorina tässä haasteessa on MilkCoffee, digikauppa täynnä söpöläisiä. Sponsorin söpöläisistä tein tälläisen kortin:


Pitkästä aikaa kaivoin sukkapuikot kehiin ja väkräsin neuleen alun, sukkapuikot vaihdoin sitten coctailtikkuihin - mahtuivat tuohon korttipohjaan paremmin. Väritys ProMarkkereilla ja "pukemista" harrastin tipumamman neuleessa ja pienokaisen vällyssä.

Lämpimiä syyskelejä kaikille!

P.S. käynnissä tosiaan myös DT haku, rohkeasti mukaan vaan, tiimi on todella mukava ja kortteja saa tehdä kahden viikon välein - useimmiten itse valitsemastaan kuvasta, jonka sponsori tarjoaa, ihanaa, :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja kiitos kun selvensit askartelun vastaaloittelijalle minkälaisesta tekniikasta oikein on kyse 😊

    VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.