Sivut

Lukijat

5.5.2012

Samat materiaalit PEIKKOrinki, 2/4, + P*skis 140

Peikot ovat ihan valtavan söpösia (aivan täpinöissäni näistä tykkään)! Päivi (käy ihmeessä kurkkaamassa, kortti AIVAN mainio) laittoi minulle Outille ja Minnalle aivan hulvattoman peikkosetin:

Peikkomaistakin peikkomaisempi maskattu peikkokuva ja jos jonkinnäköistä kivaa. Oikein harmitti kun en viikolla näihin kerinnyt paneutua, mutta onneksi nyt sentään, :).

Papereita oli jos jonkinnäköistä. Toisen sinisistä sain täysin pilattua, kun kokeilin uutta juttua - ei sitten toiminut... niimpä paneuduin ruskeaan linjaan:

Kuva väritetty ProMarkkereilla vihreään paperiin embossasin taskulla lehtikuvion ja kaikkia papereita vähän röhentelin reunoista ja sipasin sitten mustetta... Ja sisällekkin riitti laitettavaa:


Supersuurkiitos Päiville, näitten kanssa oli niin ihana touhuta.


Kortti lienee käy myös P*skiksen haasteeseen nro 140, jossa aiheena
LUONNOLLISTA,
eli jotain, mikä on lähellä luontoa, :))

3 kommenttia:

  1. Peikko on niiin suloinen ja kortti on aivan ihana, tuli hymy huulille heti ;)) Upea kesäinen kortti! Kaunis väritys ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kortin näistä lähettämistäni aineksista teitkin! Nauhojen siirto kortin sisäpuolelle ihan mainio idea ja nappi tuon ympyräleiman keskelle. Tykkään kovasti! Nyt innolla odottelen seuraavaa satsia:)

    VastaaPoista
  3. Suloinen ja iloinen kortti, ja kiva tosiaan tuo tekstileiman ja napin käyttö!

    VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.