Sivut

Lukijat

5.5.2012

Samat materiaalit, KEIJUrinki 2/4

Outi (tehnyt varsin sähäkän version, käyppä kurkkaa, :)) lähetti tälle viikolle varsinaisen asenne keijun, :). Kuva aivan ihana ja hurjasti kaikenlaista upeaa:

Kesti kyllä hetken, ennenkuin edes uskalsi aloittaa, NIIN paljon kaikkea kivaa ja NIIN pieni korttipohja, ;).... vaikka valkkasin 15x15cm pohjan, hih.
Mutta tälläistäpä sitten:

Mitähän nuo "pipanat" lie, hauskan tuntuisia vahapintaisia... Maija on saanut myös omansa tehtyä ja kannattaa käydä kurkkaamassa, aivan upea! Carolalla työn alla, :) .

Valtavan iso kiitos Outille ja aurinkoisia kevätpäiviä kaikille rinkiläisille!


4 kommenttia:

 1. Tämä rinkitouhu on niin mukavaa ja yllätyksellistä. Tosiaankin ollaan kaikki saatu luotua aivan erityylisiä kortteja samoista matskuista ja kaikki ovat kauniita tuotoksia.

  Hienon kortin olet tehnyt. Värityskin on mitä mainioin!

  VastaaPoista
 2. Ai että, tästä(kin) tykkään tosi paljon, valtavan ihanan ilmavasti väritetty keiju! Totta tosiaan on kiva katsella eri tulkintoja samoista matskuista, hirmu jännää :).
  Pipanat ovat tulleet joskus askartelukaverilta, enkä yhtään tiedä, mitä lienevät. Niistä tulee ihan mieleen muurahaisenmunat, mutta silikonia taitavat olla kumminkin :).

  VastaaPoista
 3. Mitä-mitä, enkös minä ollut tähän vielä kommentoinutkaan - ihan luulin... Tosi kiva sinun kortti, oikein villi ja rehevä, kun olet laittanut tuon taustan ja huopaköynnöksen niin kivasti!

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.