Sivut

Seuraajat

25.6.2011

Kortti samoista aineksista by Sveta VI, 2/4

Svetan kuudennen, ;), ringin toisena materiaalien kasaajana olin minä itse. Aikamoisen romupussin kasasin:

Stanssailin rattaita, pullonkorkkeja ja nuolia, Tim Holtzin pikkuruisia haaraniittejä ja yksi ratas eksyi myös pusseihin, tarrasaranat ja sen semmosta. Magnolian runoleimasin ei minulle nyt taipunut ollenkaan. Yritin leimata sen 10 kertaa, enkä yhtään siistiä aikaansaanosta saanut aikaan, mrrrr - pahoittelen kanssarinkiläiset. Yllättäen tämä itse kasaamani sekametelisoppa oli sitten itselleni ihan liikaa, enkä meinannut millään saada korttia aikaiseksi, :0. Sitten otin vaan "pääaiheeksi" tuon veturipaperin, josta kaikista eniten tässä paketissa tykkään ja siitä rupesin väkräämään:


Aita Stanssattu Magnolian aitastanssilla. Rattaisiin töhnäsin Gracklea ja pikkuiset ruuvihaaraniitit on kukkien keskustoina. Pitkästä aikaa tartuin pensseliin ja väritin leiman DistresInkin musteella. Ekaa kertaa kokeilin tuollaista yhden värin väritystä ja sen kyllä huomaa, mutta eipähän sitä kukaan seppä syntessään...Siinäpä poika miettii aidantakaa, että ison minusta ja Täplästä tulee veturimiehiä, ;). Kortti takaa:Tykkään NIIN paljon tuosta LOTV leimasta, monikäyttöinen jutska. Ja sitten sisältä:
Semmoinen ajatus oli tuota väkrätessä, että rinkuloihin voi sitten kirjoittaa toivotukset, kenelle ja kuka toivottaapi...
Ringissä mukana Svetan ja minun lisäksi Saron sekä Minna.

3 kommenttia:

 1. On kyllä tosi herttainen kortti <3
  Kivasti meni tuo ensimmäinen yritys, itse en ole vielä kokeillut distressillä värittämistä! pitäisi uskaltautua =)
  Mistäköhän olet tuota leima ostanut? se on aivan IHANA!

  VastaaPoista
 2. Leimasin tuli täältä:
  http://www.funkykits.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=725

  Tuolla on vaikka sun mitä ihanata...

  VastaaPoista
 3. Kivat matskut lähetit vaikka eka luulin etten mitään saa aikaiseksi :) Kauniin kortin olet tehnyt. Mitä paperia olet käyttänyt johon olit leimannut Mementolla?

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.