Sivut

Seuraajat

9.6.2011

Helenan kortti samoista aineksista 1/4 -rinki

Sitä mukaa kun toiset ringit loppuu niin yritän tunkea itseni mukaan uusiin, tämä on niin kivaa! Tällä kertaa rinki löytyi KoukussaKortteihin -sivustoilta ja on Helenan emännöimä. Emäntä ystävällisesti antoi minun lähettää ensimmäiset materiaalit, jotka olivat tälläiset:
Kuvat ovat ilmaisia leimakuvia (minusta nuo ovat aivan ihastuttavia) ja kiekuroita innoissani stanssailin, rakastan BS:ani, ;). Perhonen lävistetty MS-lävistimellä, paperintörsääjänä pistin 3 palasta mukaan (2 kaksipuoleista) ja vähän paperikukkasia sekä tuommoisia kimaltavia tarrapohjaisia puolipalleroita, mikähän lie heidän virallinen nimi... Tälläisen kortin niistä väkräsin, ja tais iso osa nyt jäädä käyttämättä, mutta ne tulee sit joskus vuoroon, :).

Valkosta kimalleliimaa pikkutytön kukkasissa ja kultaista isomman tytön kukkasissa sekä perhosessa.  Leimat liimattu paperille joka kehystetty toisella paperilla ja tämä komponentti sitten kohollaan kortista 3Dtarratyynyillä. Sisäaukeamalle pistin pikku runon ja paperia reunaan, ettei musta korttipohja olisi synkkä.

Helenan ja minun lisäkseni rinkeilee tässä Satu ja Katja. Saapa nähdä mitä rouvat saavat aikaiseksi rönsyilevästä kuorestani, :).

1 kommentti:

  1. Ihastuttava kortti! leimakuvat ovat kyllä tosi kauniit ja kesäisiä =) Ja tuo perhonen on aivan ihana!!

    VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.