Sivut

Lukijat

6.9.2012

Samat materiaalit, kuva & teksti 5/8

Kuva + teksti -ringin ihanaset askartelunaiset lähtivät mukaan vielä toisellekkin kiekolle ja tänään tuli Noran muhkean veikeä syksyinen setti:


Tykästyin sekä kuvaan että muihin materiaaleihin oitis ja sitten tänään julkaistiin uusi Willow Sketchie -haaste, johon myöskin tykästyin - riittävän simppeli, :)


Nuo vaahteranlehdet ovat ihastuttavia! Kuvan väritin ColourSofteilla, silmiin Clossya ja tupsuihin kimalleliimaa, siinäpä se. Todella paljon kiitoksia Noralle näistä, oli ilo! Tässä ringissähän on mukana myös ensiviikon setistä vastaava Outi ja sitä seuraavalla viikolla kuori tuleekin Terhiltä, :)

4 kommenttia:

 1. Tästä tuli mahdottoman hieno!! Kivan luonnoksen oot löytänyt. Walter on minustakin ylisöpö ja siksi halusinkin hänet jakaa. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oh WOW this is brilliant, what a great card, Thanks for playing along with my challenge on Willow Sketchie this week, Hazelxox

  VastaaPoista
 3. This is gorgeous...and you used both the sketch and a Willow image...super!!...thanks for playing with Willow Sketchie...hope to see you next week again!
  xxx Margreet

  VastaaPoista
 4. Söpönen tipunen; mahtavan kolmiulotteiset nuo tupsut!

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.