Sivut

Lukijat

14.9.2012

Samat materiaalit, kuva ja teksti, 6/8

Tässä minua suuresti ilahduttaneessa ringissä ilon aiheet vaan jatkuvat, tänään tuli Outilta kirje, jonka sisältö oli kyllä yhtä juhlaa - kyllä minua tällä viikolla onkin askartelusisaret hemmotelleet, :). Aivan älyttömästi toinen toistaan ihanampia papereita - pari vielä kaksipuolistakin - ja kuva niin lutuinen niin lutuinen ja siihen käypänen teksti niin hauska, mutta niin totta:

Vitsit, että tuohon mittapaperiinkin ihastuin, raskin tuskin käyttää, :), no, säästeliäästi nappasin kolme mitallista, jää vielä toiseenkin korttiin...

... se kolmas mittanauha koristaa kortin sisäpuolta. Ihana setti, kiitos Outille, tätä kuvaa en ole ennen edes nähnyt, aivan ihastuttava. Saapa nähdä mitä Outi itse sekä Terhi ja Nora näistä taikovat, innolla odotan.

It's all about Vintagessa on meneillään haaste, jossa aiheena tytöt, no tytöntylleröhän se tässä on, ja kuvakin ihastuttavan vanhahtava, :)

4 kommenttia:

 1. Tämä on kaaaaunis! Itse en ole vielä postiani nähnyt, olen ma asti reissussa, mutta alkoipas sormet syyhyämään kun tämän korttisi näin! Ihana kuva ja teksti, Outi on kyllä osannut valita hienosti.

  VastaaPoista
 2. Voi wau mikä kortti!!! Todella ihana kuva ja hauska teksti =) *ihastus*

  VastaaPoista
 3. On ihana kortti ja niin hauska teksti! Kauniit paperit ja kivat värit! Kiitos kun osallituit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 4. Tätä ihailinkin jo aikaisemmin, mutta säästin kommentointia tänne; olet niin nopsa aina, ettei meikäläinen ehdi ollenkaan perässä (tai siis, kyllähän perässä aina ehtii...)
  Kivasti koottu kortti, värityksessä on tosi hyvät sävyt!

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.