Sivut

Lukijat

4.8.2014

Digi Sketch Challenge - keijuja ja/tai luonnos

Se on aika elokuun ensimmäisen haasteen Digi Sketch Challengessä ja ihastuttavalla keiju teemalla mennään, ja kuten aina, jos teema ei inspiroi, niin tarjolla myös mahtava luonnos. Mahtava on myös tämän viikon sponsorimme:


joka lahjoittaa 10$ lahjakortin haasteen voittajalle, eli kannattaa osallistua. Minun keijuni on Lady Bug ja taitaa olla enempi sellainen yöllinen keiju, :D.

Tausta, teksti ja kuva jälleen printattu samalle paperille ja sitten värittelin kuvan ProMarkkereilla, kaksi seittiä ja perhostarroja, siinäpä se.

It's time to have Augusts first challenge in  Digi Sketch Challenge and we have a great theme: Fairies and if fairies doesn't inspire you, I hope our sketch does. You can enter using the theme or / and the sketch. We have awesome sponsor in this challenge: Stitchy Bears, where my image called Lady Bug is from. Stitchy Bears gives 10$ voucher to the challenge winner, so come on and join. I printed the backround, sentiment and image to the same paper and then coloured the image with my ProMarkers, spyderweb is made out of two diecuts and the butterflies are stickers. Fairy of the night, eh?

Muutamaan haasteeseen:
The Corrosive - syntymäpäivät
Time4Scraps - kaikki käy / eläimet
Left of Center - kaikki käy
Just Inspirational - kaikki käy
Punk you girl - kaikki käy
A Step in the Dark - kaikki käy

5 kommenttia:

 1. Awesome project thanks for joining in at Punk You Girl

  VastaaPoista
 2. Beautiful! The butterflies are a very nice touch.

  VastaaPoista
 3. I totally love this card! Fab image, love your background! Awesome! Thanks for joining us at Left of Center! mo x

  VastaaPoista
 4. lovely card. Thank you for playing along with Time 4 Scrap challenge.

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.