Sivut

Lukijat

22.8.2013

Apriksen joulukorttirinki, 1/4

Tällä viikolla onkin joulukortteilu polkaistu urakalla käyntiin, pääsin nimittäin mukaan myös Apriksen joulukorttirinkiin yhdessä Macan ja TiinuLiinun kanssa. Emäntänä Apris tuikkasi tulemaan ensimmäisen satsin:


Ah, kuori täynnä lempiväriäni ja suorastaan rakastan noita Lilyn enkeleitä, söpöisiä ja herkkiä. Kaikkein mieluinen tarvike olikin tuo valkoiselta näyttävä paperi, joka paljastui "huurretarraksi" (sen nimen sille annoin) stanssasin siitä lumihiutaleboordin ja päällystin kuvankin sillä, mutta valokuvaan en sitä saanut vaikka kuinka kääntelin korttia ja kameeraa ja valoa, :(


Loput runsaista materiaaleista on pöydällä levällään ja toinenkin kuva on väritettynä, joten toinenkin kortti on jo kovasti näistä tulollaan, kiitos Apris, ihanat ovat nämä ja nytpä pääsenkin pähkäilemään mitä ensiviikoksi keksin minä.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille.


--------------------------------------

Ja nyt valmistui toinenkin:


Omiani nappasin muutaman blingin ja vähän Pearl Makeria kukkien keskelle. Ja vielä jäi embossattu valkoinen paperi käyttämättä, runsaasti oli siis materiaaleja, :)

Oman setin tänään kasasin ja tuikkaan huomenna Itellan poikien kuljetettavaksi kuoret, :)

3 kommenttia:

  1. Kauniin kortin teit. Eipä tullut minulla mieleenkään, että kuvan voisi leikata ympyrän muotoiseksi, kun pähkäilin sen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis kortti,minulla vielä kesken koko kortti mutta jospa tänään saisin valmiiksi omani :)

    VastaaPoista
  3. Wau. Todella kauniita kortteja ovat molemmat. Se huurrekalvo on Tim Holzin. Mielenkiinnolla odottelen ensi viikon postia :)

    VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.