Sivut

Lukijat

23.3.2013

Samat materiaalit, keisarin uudet vaatteet, 2/4

Eemelin keisarillisessa ringissä oli minä toisen lähetysvuorossa. Halusin ehdottomasti laittaa paperit keväisestä  uudesta paperikostani kokoa 8x8 tuumaa. Harmi vaan, papereita oli vain 3 per sortti, joten päädyin puolittamaan yhden arkin. Tästä syystä paperikoko ei nyt natsannut normiin 15x15cm, mutta vajetta paikatakseni pistin vähän reilummin taustakartonkia... ja sitten kaikennäköistä tilpehööriä.


Korttiin nappasin tyttären kehoituksesta raidallisen mekon ja muut osat värittelin ProMarkkereilla, yritin jopa hieman taustaa tehdä, mutta eihän se taaskaan oikein menny... Löysin mieleisen haasteen ja luonnoksen Askartelutaivaan korttihaasteesta, jonka mukaan (tosin ylösalaisin ja peilikuvana) asettelin:Salma on näistä myös omansa tehnyt ja saanutkin todella kaunista aikaiseksi, käyhän kurkkaamassa, :)

Muutamaan haasteeseenkin mukaan:
Addicted to Stamps and More, haastaa markkereiden käyttöön
I * ProMarkereissa kaikki passaa ja
tietenkin siihen Askartelutaivaan haasteeseen, josta luonnoksen nappasin.

5 kommenttia:

 1. A very beautiful card - thanks for joining in this week at ATSAM - Jacqueline xx

  VastaaPoista
 2. Beautiful image and card love the lace. Thank you for joining us at I♥Promarkers good luck Ginny x

  VastaaPoista
 3. A lovely card, great design, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
  Ruth x

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card. Love the colours and the circles. Are they are die cut? Would love to know. Thank you for playing along with the ATS&M Challenge.
  Florence.

  VastaaPoista
 5. Heips Granne, kiitos kauniista kommentistasi blogissani! Kanbanin leimasettejä (joista se mekko on) olen tilannut Briteistä Craft Barnista. Tässä on suora linkki, mutta tuote näyttää olevan loppu... Jospa löytyisi googlettelemalla muualtakin.

  http://www.thecraftbarn.co.uk/product.php/28085/kanban-acrylic-stamps-vivienne-ga2908

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.