Sivut

Lukijat

8.4.2012

Poikakorttirinki, 1/4

Koskapa kortteja pojille tulee tehtyä ihan älyttömän vähän, kyselin KK-sivuilla halukkaita samat materiaalit -rinkiin, aiheena poikakortit. Ja ilokseni sinne 3 askartelusiskoa ilmottautuikin:

Sveta, Helena (jolla kortti myös valmiina ja on aivan mahtava, ) ja Terhi.


"Tavoista" poiketen, tällä kertaa emäntä ei ollut ensimmäisenä lähettämässä materiaaleja, vaan Sveta otti homman (onneksi) itselleen ja tälläistä naapurista saapui.Kortin aloitus tuntui kovin työläältä, mutta kun pääsin alkuun, minulla oli todella hauskaa, ja klitteriä korttiin meni: spreynä, liimana, irtona ja maalina... siinäpä sitä poikakorttia, hih.

No ei ne kimalteet paljon kuvissä näy, mutta siis mustapohjainen paperi on spreyattu kimalteella, takana olevat tähdet maalattu kimallemaalilla, kupoleihin laitettu Glossyä ja irtohileitä ja maahan (ei tosin paljon näy...) pinkkiä kimalleliimaa. Joten kyllä oli hauskaa minulla tämän kanssa. Ja kuvakurkkaus vielä sisälle:


Räjähtävät superkiitokset siis Svetalle, :)


Ensiviikon poikamaisuudet tulevatkin sitten Helenalta...


3 kommenttia:

 1. No WAU!!! Mielettömän ihana kortti pojalle =) Tosi suloinen olio ja upeat materiaalit!!! Tykkään todella paljon!
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Aivan MAHTAVA kortti pojalle! Kaikki natsaa niin hienosti yhteen ja tykkään erityisesti mustan ja iloisten värien yhdistelmästä :)

  VastaaPoista
 3. Siis aivan hirrveän hieno kortti! Tykkään!

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.