Sivut

Lukijat

7.3.2012

Kortit samoista materiaaleista by Eemeli,1/4

Linda pisti pystyyn pääsiäisringin ja minähän sinne tietysti itseni hihkaisin, kuinkas sitä muuten, :). Eilen tuli kuori, joka piti sisällään jotain aivan hauskaa ja värikästä:

Yläkulmassa olevat kuvat eivät kuulu kortintekoaineksiin vaan ovat "ylimääräistä" kivaa. Linda kertoi, että valkoiset kukat ovat tee-se-itse-ruttukukkia, paperi kestää vettä ilmeisen hyvin. Itse ihastuin noihin erivärisiin tipusiin (tulee ihan mieleen Andy Warhol) ja niiden pohjalta sitten:


Kukat väritin ensin Promarkkereilla ja sitten laitoin Glossya päälle. Ja ylläripylläri, Glossy sai materiaalin läpikuultavaksi, oppia ikä kaikki. Ensiaikomus oli käyttää tipuja niin, että olisivat kortissa (kortti muuten aukeaa tuosta keskeltä) nokikkain, mutta menin sitten liimaamaan tipuja väärinperin ja sitten tuli tipun vaihdot ja nyt ne marsii jonossa, paitsi yksi "kapinallinen". Kortti tuntui vielä jotain kaipaavan, niin leimailin roiskeita sinnetänne, mukavahan ankoilla vedessä tipsutella, :).

Lindan ja minun lisäksi ringissä puuhaa Paulette sekä Minna.
Lämmin kiitos Lindalle, seuraavana kasaushommissa onkin Paulette.

1 kommentti:

  1. Mahtava! Todella upea! Minä olin aivan varma että kaikki ovat ihan öööö...mitäs näistä nyt niinku pitää muka tehdä? Missäs ne väritettävät leimakuvat on? :)
    Todella kivoilta näyttää noi kukat, piti oikein suurentaa kuva että näkee paremmin. Ja roiskeet rokkaa! :)

    VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.