Sivut

Lukijat

9.1.2012

Apriksen ystävänpäivärinki sekä Mojo Monday 223


Apris kyseli vähän aikaa sitten Samat materiaalit rinkiin halukkaita, aiheena ystävänpäivä. Onnekseni kerkisin mukaan ja tänään tuli emännän lähettämä kuori. Oi ja voi, mikä runsaudensarvi, siis olin aivan "liekeissä" ja heti oitis piti päästä kasaamaan:

Kaikkea ihanaa ja niin mukavasti yhdisteltävää, kasaus reseptin otin Mojo Monday 223 runsaasta luonnoksesta:Ja sitä mukaellen:


Lopun ruusupaperin ja pyöreän kakkupaperin laitoin sisäaukamalle ja suikaleen taustapaperia sekä loput puolipallerot laitoin takasivulle. Minulla on näkyy joku pakkomielle pikkutytöille laittaa kiiltävät punaiset kengät.. niin söpöä, :). Tätä oli NIIN hauska tehdä. Kiitos Apris, mielenkiinnolla odottelen mitä Mervi laittaa tulemaan ja sitten onkin Lumituulian vuoro ja viimoisena minä. 

4 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen kortti!! Aivan ihanat matskut ja upean kortin sait tehtyä! Söpöt punaiset kengät tytöllä ;))

  VastaaPoista
 2. Sinäpä olit nopea. Itsekin mietin tuota mojon luonnosta, mutta päädyin kuitenkin omasta päästä sommittelemaan korttia. Täälläkin siis valmista, mutta odottelin, että olette varmasti saaneet materiaalit.
  Korttisi on kaunis ja olet oikeassa, kiiltävän punaiset kengät sopivat hienosti Tildalle. Ja tosi kivasti olet materiaalejakin käyttänyt. Innoissani odottelen, mita posti tuo seuraavien viikkojen aikana.

  VastaaPoista
 3. Hienosti toteutettu ja käytetty matskut,hyvä idis pyöräyttää tuo paperinauha tuonne aaltopahviin! Huomenna laitan oman kortin blogiin ja postiin kuoren seuraavat matskut;-))m

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, jossa aivan upeasti käytetty materiaaleja! Sopivat todella hienosti tähän luonnokseen. Oma korttinikin valmistui vihdoin tänään.

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.