Sivut

Lukijat

2.12.2011

Minnan joulukalenteri 1 & 2

Osallistuin koukussakortteihin sivustoilla Minnan emännöimään joulukalenteriin, jossa osallistuja kokosivat kukin 24 pientä pussukkaa, 12 kortintekopussia ja 12 pussia askartelutavaraa arvoltaan á 3e. Viimeviikolla kalenteri sitten tuli kotia ja VOI, miten upea juttu. Ihanassa samettipussukassa 24 erikseen paketoitua "luukkua" saatteenaan kaunis joulukortti (koristaa keittiötä jääkaapinovessa). Voin aidosti sanoa, että kylläpä on hymy nyt kahtena aamuna ollut naamalla, kun on oma joulukalenteri.

Ensimmäisenä päivänä paljastui aivan uskomattoman kauniit korttiainekset, korttipohjakin mukana ja tuollainen sinetti, joita jo kaupassa hipelsin kun olisi mieli tehnyt ja kaksin kappalein kauniita olkipukkeja!

Ja tänään (ompa vaikeaa avata yksi kerrallaan, hih):


Voihan pimpula, osuipa taas nappiin. Olen pitkään miettinyt ostavani noita tusseja, mutta kun en yhtään tiedä millaisia ovat niin ostamatta on jäänyt, nyt sitten saan testata. Ja minulla on sellaisia jouluisia puufiguureja joita juuri tässä pyörittelin ja mietin, että kiva olisi maalata, mutta ei ole yhtään jouluista maalia minulla. Nyt on!

Eipä voi muuta kun kiitellä ja kovasti, sekä kalenterin kasaajia (Minnan lapset olivat kuulemma kovasti auttaneet), että luukkujen sisältöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for visiting, hugs.