Sivut

Lukijat

20.8.2011

KK:n salainen ystävä vaihto

Eilen löysinkin postilaatikosta taas muhkean kuoren ja nyt oli vasemmassa yläkulmassa näiden ihanien ylläreiden lähettäjän nimikin. Ja sehän tarkoitti sitä, että viimoinen pussukka oli käsissä, mutta kylläpä minä taas riemastuin sisällöstä.


Aivan ihania joulupapereita, kaunis leimasinsetti, valmiita joulutekstitageja ja nippu erilaisia jouluntoivotuksia ja jouluisia Magnolia kuvia, vihreää nauhaa, puisia kuvioita, haaraniittejä ja ja . . . niin oikein sokerina "pohjalla" ystäväni oli tehnyt kutistemuovin avulla tytöille Magnolia kaulakorut. Niin kaunis ajatus ja toteutus, että minua ihan sytämmestä vihlas. Mieluisat ovat! Milla sanoi: Sano sille, että se on tosi kiltti ja taitava.

Nämä saivat minun askartelupeukalon pyörimään ympyrää:Nuo kuvat ovat NIIN ihania ja nuo haaraniitit aivan upeita, näytin niitä tohkeissani miehelle (joka ei tosiaankaan kortteile) ja hänen kommenttinsa oli: No on upeita, nostalgiatuotteita, :). Tuossa kauniissa Vintage kortissa kerrottiin yksi juttu, mikä minusta ja tytöistä oli aivan upeaa. Kaikkien 3 edellisen paketin mukana tulleet kortit olivat ystäväni 12 vuotiaan tyttären tekemiä:


Niin kauniita, ompa hän todella taitava, jokainen näistä on vuorollaan suloistuttanut arkeamme jääkaapinovessa (siihenhän pääsee vain tärkeät asiat näytille).

Joten vielä supersuuri kiitos ystävälleni, olen jokaisesta paketista ollut aivan hurjan iloinen. (ja tytöt myös)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tuovat iloa elämääni, kiitos, :)