Sivut

Seuraajat

2.4.2011

Leimakuvavaihto

Hei!
Olisiko kellään kiinnostusta tälläiseen touhuun: minä ja 5 muuta osallistujaa, leimakuvien vaihto. Leimakuvissa vaan se "erikoisuus", että yksi leimakuva olisi tehty 2 eri leimalla. Siis vaikka Cirkus Tilda ratsastamassa heposella = 1 kuva, 2 leimasinta. Onpahan hankala selittää, :=). Mutta jos saataisiin rinki aikaiseksi, niin minä voin sitten jakaa kuvat (kaikki saisivat siis 5 erilaista yhdistelmäkuvaa) ja lähettää edelleen. Tai jos tuntuu, että jaksaisitte leimata enemmänkin, niin sitten vaikka yksi voi leimata 2X5 yhdistelmää, jolloin takaisin tulisi peräti 10 kuvaa. Tuosta määrästä voidaan vaikka äänestää, mikäli kukaan tämmöiseen hommaan haluaa ruveta. "Sääntöjä" hahmottelin jotenkin näin:

*Kuvat leimataan Versafinen tai Mementon musteella, kartongin nurkkaan nurjalle pieni merkintä VF tai MM, sen mukaan kumpaa on kuvassa käytetty. 
*Jokainen kuva leimataan kahdella eri leimasimella (esim magnolia tyttö istuu hillopurkin päällä tai WOJ tytön takana on kirsikkapuu yms).
*Kartonki vähintään 200g/m. 
*Jätetään kuvan ympärille reilusti tilaa (joku taisi mainita toiveen n. 3cm) niin kaikki saavat leikata paperin haluamaansa muotoon. 
*Jokainen lähettää minulle leimaamansa 5 kuvayhdistelmää ja palautuskuoren jossa siis leimaajan oma osoite ja postimerkki valmiina. Minä jaa kuvat ja jokainen saa siis 5 erilaista yhdistelmä kuvaa itselleen.
*Leimataan siistejä kuvia, joita itsekin mielellään käyttäisi, aihe /yhdistelmät vapaa.


Miltäs kuulostaisi?
A. minä
1. Sveta
2. Minnamanna
3. Kirsi

2 kommenttia:

Thank you for visiting, hugs.