Sivut

Seuraajat

31.3.2011

Pääsiäiskortti samoista aineksista 4/4

Maanantaina tulikin sitten viimeiset tämän ringin aineksista ja täytyy sanoa, että ihan silmät kiiluen ihastelin aineksia, lempiväriäni sinistäkin oli runsain mitoin ja noita kauniita kiekuroita ja lehdyköitä joita olen muiden korteissa ihastellut. Tässäpä siis khrestelin ainekset:
Kiitos Elina ihanasta ja todella runsaasta paketista. Kun näin kuvan tuli mieleen, että haluaisin ylpeälle äitikanalle ja hänen pesueelleen tehdä suojaisan kodin. Tälläinen siitä tuli:

Kuva väritetty ProMarkereilla ja sydämeen tippasin pikkasen Glossyä. Yo kuvassa siis kortti sisältä ja ulkokuori näyttää tältä:

Rusetti vaan auki, sivut auki ja sieltä siis kurkistaa kana pesueineen. Tuota helminauhaa olisin myös NIIN halunnut käyttää, mutta kyseinen artikkeli ei taivu tahtooni, enkä ole vielä keksinyt millä sen mihinkään kiinnittäisin. Mutta kunhan hokasen niin otan myös sen Riikan helminauhan varmasti käyttöön, hih, kauniita ovat.
Täältä löytyy Svetan kanaemonen ja neljännen rinkiläisen Riikan blogi on tämän linkin päässä!
Lämmin kiitos kaikille osallistuneille, tämä on ollut todella hauskaa. Onneksi pöydällä jo odottaa toisen Svetan ringin 1. ainekset. Muutenhan tässä olisikin ihan surku tullut!

1 kommentti:

  1. Todella kaunis kortti! Pitääpä joskus myös joku kertaa tehdä tän mallisen kortin, se on niin ihana ;))!!

    VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.