Sivut

Lukijat

11.8.2012

Samat materiaalit, teksti ja kuva, 2/4

Terhi toivoi rinkiin mukaan lähtiessään, että joku laittaisi Vintage henkisen setin ja Outi sitten kertoi, että häneltä kyllä löytyisi materiaalit. Ja kylläpä taas tulikin setti, aivan uutta ja ihanaa pyöriteltävää ja pähkäiltävää ja tutustelemista:Kuva lainattu Outilta, koskapa TAAS unohdin materiaalit kuvata - ei taida olla minun viikonloppu. Toivottavasti Outi ei kuvakaappauksesta pahastu... Materiaalit siis aivan mahtavat. Kuvaan halusin vähän testata ja kokeilla. Levitin Crackle accentsia koko pinnalle (ja odotin koko päivän että se kuivuisi) ja sitten
väritin pinnan tussilla. Testing testing:

Yläpuolella siis kuva, jota on kuvakäsitelty ja alapuolella alkuperäinen, hmmm, olisikohan kannattanut nähdä vaivaa moisen lopputuloksen tähden. No, kun kerran kuitenkin näin, niin otin sitten sen käsitellyn kuvan korttiinkin:


Ja kortti tälläkertaa pitkänmallinen ja vaakatasoinen, :)


Outi oli mukaan pistänyt myös aivan ihanan A4 arkin ja siitä riitti sitten sisäpuolen somistukseksi ja vielä etu- ja takakortinreunoihinkin.


Lämmin kiitos Outille tästä ilosta, neljäntenähän tässä ringissä pyörii edelliset materiaalit pistänyt Nora.

4 kommenttia:

 1. Toimii kivasti pitkänmallisena korttina. Ja kyllä kuvankäsittely kannatti; krakleerattu pinta on tosi kaunis.
  (Ja sai sen matskukuvan kaapata :D.)

  VastaaPoista
 2. (Ai niin, muuten: jos siitä helmihatusta haluaa voimakaskuvioisemman kukankeskustan, sen uskaltaa kyllä taivuttaa "ympärikin", eli eka suoraksi ja sitten toisin päin kuperaksi ;).)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti näistä ihanista materiaaleista, pitkänmallisetkin on niin kivoja, tarvitsisi itsekin enemmän muistaa niitä tehdä. :) Lakkausjuttu toimii kanssa! Hieno kortti!

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.