Sivut

Lukijat

22.1.2012

Tuulikin samat materiaalit -rinki, 1/4,2012 & It's all about the Vintage nro 10

Tuulikin rinki jatkaa pyörimistään, tämä on niin hyvä poppoo! Meillä tulee kohta 1v rinkeily täyteen, :). Jatkettiin nurinperinpäin pyörimistä ja sehän meinaa sitä, että minä pistin materiaalit menemään:

Nämä valitsin sen takia, koskapa Outi tykkää vähän erilaisemmista materiaaleista ja Milja taitaa tykätä maaleilla sun muilla erikoisaineksilla taiteilla, hih.
Saahan nähdä mitä tuumaavat...
Itselläni ei hurjasti mitään tököttejä ole, mutta viimekeväänä ostin setin helmiäisakryylimaleja Tiimarista, sieltä löytyi valkoinen jota sitten sivelin ihan säästelemättä ikkunaan ja kun se tuntui vielä jotain kaipaavan, sotkin maaliin vähän embossausjauhetta ja tupsuttelin senkin kehyksiin.


ColorCoren ruskean ja pronssisen paperin veivasin tiilikuvioisen empossaustaskun kanssa. Valkoiset ruusut tuntuivat vähän liian kirkkailta joten niihin töpsäytin vähän ruskeaa mustetta.
It's all about Vintagen kymmenennessä haasteessa on aiheena luonnos, josta otin mallin tähän. Teksti ei millään mahtunut, kuten huomaatte - ei ole nurkassa tilaa... mutta muuten on luonnoksen mukainen.

1 kommentti:

Thank you for visiting, hugs.