Sivut

Lukijat

5.8.2011

Tuulikin samat materiaalit -rinki, 3/4, kierros II

Tällä kertaa vuorossa oli Susannan materiaalit ja niin innoissani matkan jälkeen rupesin väkräämään, että unohdin kuvata materiaalit, lainaan siis Susannan omaa kuvaa:


Toivottavasti lainaaminen ei haittaa? Kivan haastavat materiaalit, ei värinsä puolesta, niinkuin Susanna arveli, mutta en ennen ole tuollaista filmijuttua käyttänyt ja kakkupaperi on aina ollut kova pala minulle, :). Mutta tälläistä siis aikaiseksi:


Siis embossasin taskulla tuota pinkkiä paperia ja sitten kaivelin esiin toissajouluisen Tiimarin hopeamusteen ja töpöttelin sillä paperin pintaa, filminauhan tussasin ProMarkkereilla ja kuvat on leimasinsetistä jonka ostin alennuksella puolivuotta sitten, mutta en aikaisemmin ole keksinyt käyttöä... Minäkö hamstraaja???
Ja avattuna:Jostain syystä tussiväri levisit aika pahasti joka suuntaan ja "paikkasin" mokaa sillä, että leikkasin tytön kokonaan rajoja myöten irti. Raitapaperin stanssasin samaan muotoon kuin kukkapaperin ja laitoin kortin nurjalle puolelle.

Kortilla osallistun myös ABC-challengen A-is-for-auburn (katsoin sanakirjasta, Auburn on pähkinänruskea, :)) tämän vkon haasteeseen.

Ja ringissähän mukana pyörii
Susanna
ja emäntänä

4 kommenttia:

 1. Nätti kortti! tosi makeet embossaukset ja kiva filminauha!!!

  VastaaPoista
 2. Voi jestas kun on upea kortti! Todella kivat värit ja kivat yksityiskohdat! Kiitos kun osallistuit The ABC haasteeseen tällä viikolla! Onnea arvontaan! Halit/Sari

  VastaaPoista
 3. oh what a fun and sexy card!
  Thanks for going Auburn with us at The ABC Challenge.

  VastaaPoista
 4. Wanted to let you know The ABC challenge will be back!!! Check out the blog for the update www.abc-challenge.blogspot.com

  VastaaPoista

Thank you for visiting, hugs.